Nemzetközi példák alapján hazai fórumot szeretnénk teremteni a gyakorlóknak, próbálkozóknak, ismerkedőknek sok-sok elmélettel és esettanulmánnyal az első Agile Transformation Virtual Community of Practice alkalmával, az agilis vezetők hazai fórumán. - Coachingcentrum vz56b3hb5s1ehvksdfvy0jds47cvw6

KÖZZÉTÉVE: 2020. május 05.

Tanulj, ismerkedj, szakmázz a karantén alatt is! Ne maradj ki az első ”VIRTUAL AGILE COMMUNITY OF PRACTICE”-ből, az agilis vezetők hazai fórumából május 15-én, amelynek a Coachingcentum is együttműködő partnere! Csatlakozz a szakma legnagyobb üzleti eseményéhez és ismerd meg a legújabb agilis traszformációt eseteket, tapasztalatokat. Most egy nap alatt több, mint 50 előadótól kaphatsz képet az agile hazai és nemzetközi helyzetetéről. 

Az eseményen olyan nemzetközi sztárelőadókkal is csetelhetsz, mint Karim Harbott (Agile Alliance), Javier Ferrer (NN), Ola Gedenryd (BDD), Simon Roberts (ScrumCenter) vagy Michael Sahota (Agilitrix, Scrum Alliance) 

Mindezt most Coachingcentrum kedvezménnyel is megteheted!  Ha regisztrációnál a megjegyzésbe írod a 0AA20ABD kuponkódot, akkor 20% kedvezményt kapsz a konferenciajegy árából. Várunk mi is az első virtuális Agile Community of Practice-en, május 15-én! 

Jelentkezés: https://2020.va-cop.com/IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!

Hasznos információk Neked a Coachingcentrumról.