A Coachingcentrum is szakmai partnere "Az intellinges vállalat" konferenciának október 17-én - Coachingcentrum vz56b3hb5s1ehvksdfvy0jds47cvw6

KÖZZÉTÉVE: 2019. augusztus 08.

A Menedzsment és Controlling Egyesület konferenciát szervez együttműködésben a Neumann János Egyetem Gazdaságtudományi Karával "Az intelligens vállalat" címmel. A Coachingcentrum is a szakmai partnerek között szerepel, előadást tartunk arról, hogy mennyire fontos személyes márkát építeni a munkahelyen, vezetőként hogyan tudjuk segíteni a szervezeti változásokat és kollégáink egyéni változási folyamatait. A Coachingcentrum 8 executive coacha a helyszínen a résztvevők számára harminc perces coachingüléseket is biztosít.

A konferencia fő témái: Mely kérdések foglalkoztatják 2019-ben CFO-kat? Hogyan birkóznak meg a különböző természetű kihívásokkal? Hogyan tehető intelligenssé a cég üzleti működése? Kinek pálya az exponenciális transzformáció? Hogyan változnak a termelési controlling prioritásai? Milyen üzleti informatikai platformokkal és fejlesztésekkel foglalkoznak az élenjáró vállalatok?

Jöjjön el idei konferenciánkra, hallgassa meg az izgalmas előadásokat, legyen aktív részese a délutáni workshopoknak! S ha kedve van, foglaljon időpontot egy 30 perces coachingra!

Találkozzunk október 17-én Kecskeméten, töltsön velünk egy inspiráló napot!

Részletes program és jelentkezési lehetőség az MCE honlapján érhető el: https://mce.hu/aktualis-konferenciak/IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!

Hasznos információk Neked a Coachingcentrumról.