Coachingcentrum coachképzést indítunk Pécsett! - Coachingcentrum

KÖZZÉTÉVE: 2016. július 25.

Saját bőrödön próbáld ki! A coachingról és a coachszemléletű vezetésről sokan sokmindent mondanak. Mi azt szeretnénk, hogy leendő hallgatóink először saját tapasztalatot szerezzenek, ismerjenek meg bennünket személyesen.
Célunk jó coachokat és jó vezetőket képezni. Hivatásunk és szenvedélyünk a coaching. Eszköztárunk és módszereink változatosak, mint ahogy képzőcsapatunk is sokszínű: Dr. Tóth Krisztina, Forrás Lajos, Kiss György Szabolcs, Major Lívia, Pelejtei Edit, Sághy Krisztina, Svéda Dóra. A pécsi képzés vezetője Pernyéz Zsuzsanna. Iskolánk azonnal használható és korszerű tudást ad át az alapképzésben. Coach networköt építünk. Kiket várunk? A jövő coach-ait, vagy azokat, akik vezetőként szeretnék elsajátítani és használni a coaching alapú szemléletet.

2016 novemberében indítjuk 128 órás coach képzésünket Pécsett, melynek friss személetmódjába adunk betekintést demonapunkon. Most kiderítheted, hogy könnyen ráhangolódsz-e másokra, hogyan teszel fel jó kérdéseket. Megismerheted szakértői csapatunkat, a képzési modulokat.

A részvétel díjmentes, de regisztrációhoz kötött:

Regisztráció

A demoest helyszíne: Pécs, Szabadság u 54.


A Demo-est résztvevői beiratkozáskor 5.000 forint kedvezményt kapnak a képzés díjából. Gyere és kérdezz, szeretettel várunk!

SVÉDA DÓRA
Tel.: +36 204832536
E-mail: sveda.dora@coachingcentrum.hu
Web: www.coachingcentrum.hu

 IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!

Hasznos információk Neked a Coachingcentrumról.