Díjmentes coaching lehetőség végző hallgatóinknál - Coachingcentrum

KÖZZÉTÉVE: 2022. május 21.

Döntési helyzet előtt állsz? Szeretnéd újratervezni az életed valamelyik területét? Várunk díjmentes coachingra 2022. május 21-én vagy 2022. június 18-án, ha valamilyen valós problémán szeretnél dolgozni, és munkahelyi, vagy magánéleti témákban tartós változást tervezel elérni.
Két délelőtti időpont közül lehet választani, a beszélgetésre a lenti regisztrációs űrlapon lehet jelentkezni, online és személyes coachingra is van lehetőség.

A coachok a Coachingcentrum budapesti végzős life- és businesscoach képzéséről kerülnek ki. A coachingban jelen van a hallgató mentora is, aki a hallgató munkáját értékeli.

Ha még nem vettél részt coachingbeszélgetésben, akkor olvasd el az alábbi információkat: A life coaching témakörébe tartoznak olyan dilemmák, amelyek személyes életünket és életminőségünket befolyásolják. A life coaching folyamatban a személyes célkitűzéseink megvalósítása és elakadásaink feloldása történik meg a coach kérdéseinek segítségével. Új felismerések és rutinok alakulnak ki, a változás útjában álló blokkok elmozdulnak. A kliensek gyakran számolnak be megnövekedett energiaszintről, nagyobb elégedettségről, kapcsolataik minőségének javulásáról, egy nehéz helyzet lezárását követő megkönnyebbülésről és sikerélményekről a folyamat végén.

Ha kérdésed van, hívj minket a +36206272710-es számon, vagy írj nekünk az office@coachingcentrum.hu címen! 

A részvételed az alábbi regisztrációs linken tudod jelezni:IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!

Hasznos információk Neked a Coachingcentrumról.