Nincs munkáltatói márka jó vezetői márka nélkül! - Coachingcentrum

KÖZZÉTÉVE: 2018. április 12.

A 2018-as Márkaépítés a munkaerőpiacon konferencia fókuszában a KKV-k számára használható megoldások, eszközök és a HR technológiai újdonságok állnak. Célunk, hogy olyan tudás-platformot teremtsünk, ahol a cégvezetők, kommunikációs szakemberek és HR szakemberek találkozhatnak, hogy a munkáltatói márkaépítés területeiről új ismereteket szerezzenek, melyek akár már másnap a gyakorlatba ültethetők.

A tavalyi nagy sikerű konferenciához hasonlóan az esemény felépítése 5 részre oszlik: 

  • helyzetjelentés szakaszban kiemelt szakmai szereplők mutatják be a 2018-as trendeket a munkaerőipacon, toborzás és megtartás témakörében.
  • toborzás szakaszban interaktív szekciókban ismerhetik meg a résztvevők a megoldásokat, jó gyakorlatokat
  • megtartás szakaszban a munkavállalói élmény fejlesztési eszközöket ismerhetik meg mélyebben az érdeklődők a workshopokon
  • megoldás térképnek keresztelt szakaszban a hazai KKV-k számára ideális eszköztárat mutatjuk be
  • márkaépítés kerekasztal beszélgetésen HR és  kommunikációs vezetők vitatják meg a stratégia építés és bevezetés-üzemeltetés kérdéseit

Mindemellett HR technológiai kiállításon ismerhetik meg a szakemberek a legújabb startupokat, akik forradalmasítják a HR szakmai eszköztárat.

A Coachingcentrum képzési vezetője, Major Lívia live teamcoaching keretében vezeti be a résztvevőket a Cégvezetés 2.0 hatékony és gyakorlatias módszertanába. 

Major Lívia Coachingcentrum

További részletek és regisztráció az április 12-i konferenciára: http://brandbook.hu/konferencia2018/

 

 IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!

Hasznos információk Neked a Coachingcentrumról.