Coachingcentrum tájékoztatás - Coachingcentrum vz56b3hb5s1ehvksdfvy0jds47cvw6

KÖZZÉTÉVE: 2020. március 11.

A Coachingcentrum a coachingtevékenység végzését feltételezetten érintő jogi szabályozásokkal kapcsolatban az EMMI államtitkár (miniszteri felhatalmazásra hivatkozó) nyilatkozatát, tekinti hivatalosnak, amely jelenleg ebben a témában a jogalkotóhoz legközelebb álló írásbeli, aláírt nyilatkozat. Hallgatóink és ügyfeleink felé a közleményben kiadott objektív információkat közvetítjük.

A március 3-án kiadott közlemény itt olvasható:

https://www.parlament.hu/irom41/09255/09255-0001.pdf?fbclid=IwAR0kSKBJ6-cq-2NSQrSU18dXMmCxus_Vr9fgoPKbAj1sOC-qMtIATPbWi8A

A közösségi médiában megjelenő, aláírás nélküli (és egyben a tartalomért felelősséget nem vállaló) publikációkat és véleményeket nem tekintjük irányadónak. Folyamatosan tájékoztatni fogjuk partnereinket és hallgatóinkat, ha érdemi változás következik be a szabályozási környezetünkben.

A koronavírussal kapcsolatosan az ICF (Nemzetközi Coachszövetség) útmutatásait tekintjük irányadónak: https://coachfederation.org/covid-19-resources-for-coaches

A Coachingcentrum irodábana a takarításra és egyéb higiéniára fokozott figyelmet fordítunk és követjük a hivatalos ajánlásokat.

Minden kollégának további jó munkát kívánunk!

 



IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!

Hasznos információk Neked a Coachingcentrumról.