Coaching - Coachingcentrum

Coachingcentrum értelmezésében a coaching a gondolkodásunk megváltoztatását, új gondolkodási sémák létrehozását jelenti egyéni beszélgetésekben, csoportokkal vagy vezetőkkel. A coaching definíciója a mi olvasatunkban: tartós pozitív változások elősegítése a gondolkodás javítása révén. A coaching az ügyféllel való partneri együttműködés egy olyan gondolat- ébresztő, provokáló és kreatív folyamatban, amely arra inspirálja az ügyfelet, hogy a legtöbbet hozza ki önmagából személyes és szakmaiszempontból is.

A coachingbeszélgetés általában egy folyamat, egyes esetekben azonban (például sürgős döntéshozatal előtt, vagy felkészülés egy megmérettetésre) korlátozódhat csak egy alkalomra is. A Coachingcentrum minden coach-szakembere rendelkezik vállalati tapasztalattal, executive coachaink pedig vezetői tapasztalattal is. Munkatársaink szakmai kompetenciáit és tudását folyamatosan fejlesztjük, szupervíziós alkalmakon hangsúlyt fektetünk a személyes fejlődésre és a tudástranszferre.

Leendő ügyfeleink széles coach-poolból választhatnak, egyedülálló szolgáltatásként pedig sos coaching-szolgáltatást is nyújtunk az azonnal megoldandó, halaszthatatlan feladatok megoldására.


Coaching típusok

Business Coaching  | Coachingcentrum

Business Coaching

Egyének és csoportok coaching támogatása üzleti helyzetekben, folyamatcoaching, vállalkozásfejlesztés. Cégmérettől független businesscoaching-támogatás.

Tovább
Executive Coaching | Coachingcentrum

Executive Coaching

Testreszabott vállalati programokat alakítunk ki, vagy egyéni igények szerint dolgozunk vezetőkkel az alábbi témákban: vezetői kompetenciafejlesztés, eszköztár építés stratégiai tervezéshez, motiváláshoz, delegáláshoz, változáskezeléshez, belső kommunikációhoz.

Tovább
Life coaching | Coachingcentrum

Life coaching

Életvezetési és kapcsolódási problémák, elakadások, karrierváltással kapcsolatos döntések meghozatala vagy szerepkonfliktusok. Testi és lelki egészséggel kapcsolatos változtatási igény.

Tovább
Karriercoaching | Coachingcentrum

Karriercoaching

Karriercoaching és tanácsadás a Coachingcentrum szakembereivel álláskeresőknek, karrierváltóknak, újrakezdőknek és vállalkozást tervezőknek.

Tovább
Teamcoaching | Coachingcentrum

Teamcoaching

Csoportok fejlesztése, vagy egyének fejlesztése csoportban? A teamcoaching módszertanok felhasználási lehetőségei korlátlanok az üzleti szektorban. Kérje referenciáinkat!

Tovább
Kamaszcoaching | Coachingcentrum

Kamaszcoaching

Támogató beszélgetés kamaszoknak és/ vagy szüleiknek nehéz élethelyzetekben. Pályaválasztási tanácsadás, pályaorientáció, életpályatervezés.

Tovább
Meet the coach fogadóóra | Coachingcentrum

Meet the coach fogadóóra

Coaching csomagok vállalatoknak, online és személyes "fogadóóra" jelleggel

Tovább
Innovációs coaching | Coachingcentrum

Innovációs coaching

Innováció, ötletgazdagság, kitartó tudományos munka, kreativitás, problémamegoldó képesség, újító szemlélet

Tovább