Iskolánk azonnal használható és korszerű tudást ad át az alapképzésben, ami lehetővé teszi a nemzetközi ICF vizsga megszerzését is. - Coachingcentrum

Időpont: 2019. június 26.
Helyszín: Miskolc, City Hotel

Önnek hogy segít a coachszemlélet? Próbálja ki interaktív csoportban közös munkával a coach és ügyfél szerepet is!
A Coachingcentrum 2019 őszén Miskolcon induló 128 órás képzésébe kóstolhatnak bele a résztvevők a demoesten, 17.30 órai kezdettel.

Célunk jó coachokat és jó vezetőket képezni. Hivatásunk és szenvedélyünk a coaching. Eszköztárunk és módszereink változatosak, mint ahogy képzőcsapatunk is sokszínű: Dr. Tóth Krisztina, Forrás Lajos, Major Lívia, Kocsis Zoltán, Sághy Krisztina, Svéda Dóra.

Iskolánk azonnal használható és korszerű tudást ad át az alapképzésben. Coach networköt építünk. 
Kiket várunk? A jövő coach-ait, vagy azokat, akik vezetőként szeretnék elsajátítani és használni a coaching alapú szemléletet.
Most kiderítheted, hogy könnyen ráhangolódsz-e másokra, hogyan teszel fel jó kérdéseket. Megismerheted szakértői csapatunkat, a képzési modulokat. 

Gyere és kérdezz!
A helyszínt a résztvevők számának függvényében később pontosítjuk. 
A demoesten való részvétele díj- és kötelezettségmentes, regisztrálni az alábbi regisztrációs linken lehet. További információk kérhetők a miskolci coachképzéssel kapcsolatban az office@coachingcentrum.hu emailcímen, vagy a 06206272710-es telefonszámon.

Facebook esemény


IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!

Hasznos információk Neked a Coachingcentrumról.