Teamcoachként végzett szakemberek és vezetők mesélnek változatos munkájukról. - Coachingcentrum vz56b3hb5s1ehvksdfvy0jds47cvw6

Időpont: 2021. március 11.
Helyszín: Zoom online platform

Szívügyünk, hogy a teamcoaching mint gyors és hatékony fejlesztő módszer, a közös problémamegoldás és a szervezeti tanulás platformja meg tudja mutatni széles alkalmazási palettáját. Teamcoach fun package kóstolgatására hívunk Benneteket olyan vendégekkel, akik a teamcoaching eszköztárát és módszereit vezetői vagy szakmai munkájukban alkalmazzák. Olyan kérdéseket boncolgatunk, hogy milyen személyes tapasztalatokat szereztek a résztvevők a csoportokkal való munkában, hogyan lehet a teamcoaching elemeit használni a vezetői munkában, vagy éppen tréningeken, workshopok felépítésében. 

Vendégek: Czifra Julianna (executive és teamcoach), Holló Mátyás (Indelab Architecture, cégvezető), Urbán Miklós (RG-Net Kft. termékfejlesztési vezető, Forrás Lajos HR-vezető, a Coachingcentrum teamcoachképzésének szakmai vezetője.

A beszélgetés időtartama: 17.30 - 19.15, a részvétel díjmentes, de regisztrációhoz kötött! Az eseményen felvételt nem készítünk.

Facebook esemény


IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!

Hasznos információk Neked a Coachingcentrumról.