Az art coaching vizuális és kreatív technikákat hív segítségül ahhoz, hogy a velünk dolgozó egyének vagy csoportok ki tudják bontakoztatni belső erőforrásaikat! - Coachingcentrum

Időpont: 2023. január 24.
Helyszín: Coachingcentrum 1067 Budapest, Eötvös utca 27.

"Imádom használni ezeket a technikákat az emberekkel való munkában! Felébreszti a szenvedélyt, elmossa a fásultságot, új szempontokra ébreszt. Szeretném ezeket a módszereket átadni Nektek, tartsatok velem, hogy közösen próbáljuk ki."

Téma: Art coaching módszertanok és technikák gyakorló vezetőknek, coachoknak, trénereknek, pedagógusoknak és segítő szakembereknek.
Használunk, színeket, képeket, plasztikus anyagokat, összekapcsolunk eltérő világokat új formanyelvekkel annak érdekében, hogy segítsük a beszélgetőpartnert, vagy a csoportot abban, hogy a problémazónából a megoldászónába lépjen kreatív energiái felszabadításával, játékosított folyamatokban. Kipróbáljuk a gyakorlatban, hogy hasonlítanak-e egymásra az üzleti folyamatok és az alkotás folyamata.

Egyénekkel és csoportokkal dolgozóknak ajánljuk ezt a gyakorlati workshopot, ahol a résztvevők módszereket és technikákat tanulhatnak ahhoz, hogyan
- alkalmazzák a vizualitás színes eszköztárát konfliktusos helyzetekben, a bizalom megteremtésére, elakadt ügyfelekkel, erőforrások feltárására.
- használjanak projekciós technikákat, hogy segíteni tudják a beszélgetőpartnert, vagy a csoportot többrétegű problémahalmaz esetén.
- tudnak energiát felszabadítani leblokkolt beszélgetésben
- kreativitást fejleszteni nagyon egyszerű módszerekkel.

Ár: 38.000 + ÁFA, magánszemélyeknek áfamentes (A Coachingcentrum volt hallgatóinak 10% alumni-kedvezményt biztosítunk)
Early bird ár december 20-ig: 34.000 Ft + Áfa
A workshopot vezeti: Svéda Dóra. A workshop az ART&ME csoportos kiállításának enteriőrjében zajlik majd, Marton Ákos, Fábián Erika, Czanik Mátyás, Hornyák Evelin képzőművészeti alkotásai között.

A workshop időtartama: 9.00-12.30 kávészünettel

 

Facebook esemény


IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!

Hasznos információk Neked a Coachingcentrumról.