Miért fontos egy coachnak a mérhetőség? - Coachingcentrum vz56b3hb5s1ehvksdfvy0jds47cvw6

Időpont: 2021. május 19.
Helyszín: Zoom online platform

Szakmai beszélgetésre invitálunk Benneteket, ahol azt a témát fogjuk körüljárni, hogy milyen coachkészségekre van szükség közép- és nagyvállalati környezetben, hogyan lehet felmérni azt, hogy ezekkel a készségekkel rendelkeznek-e a leendő coachok. A Coachingcentrum képzéseiben fontos belépési kritérium, hogy bizonyos alapkészlet rendelkezésre álljon, és ha valamely, a coaching szempontjából alapvető készég vagy képesség még nincs megfelelő szinten, akkor kiemelt figyelmet kapjon annak fejlesztése. Hogyan? Ha például egy coach-hallgató nehezen kapcsolódik saját érzéseihez, később korlátozottan juthat el az ügyfél megértésének optimális szintjére, így nála ezt a készséget szükséges fejleszteni. Más esetben az aktív hallgatás kezdő coachoknál nehézségbe ütközik, mert a coach nem tud arra figyelni, ami az ügyfél számára fontos, hiszen folyamatosan jönnek a saját késztetései és gondolatai, hogy szerinte mi szükséges az ügyfélnek, és invazív módon beavatkozhat az ügyfélmunkába, ami komoly kockázatot jelent. A legtöbb coachkészség szerencsére minőségi eszközökkel és mentorált gyakorlással jól fejleszthető.

Arról folytatunk szakmai diskurzust, hogy miért alapvető jelentőségű az objektív készség-diagnózis egy coachképzésben, milyen készségeket és képességeket értékel egy haladó szervezeti kultúra a belső és külső coachoknál, létezik-e ideális „coach-profil”? A beszélgetést vezeti Dr. Tóth Krisztina, a Coachingcentrum szakmai vezetője, vendégek: Szabó Piroska, a Tesco tréning és fejlesztési menedzsere; belső coach és Székely Gábor, a Profiles International Hungary ügyvezető igazgatója, feketeöves profilozó.

Várunk mindenkit a díjmentes beszélgetésen, melyre az alábbi linken tudtok regisztrálni. Ha előzetesen kérdésekkel készültök, azokat is feltehetitek a linken, a szervezőkenk sokat segít a téma orientációjában. Az eseményről videó és hangfelvétel nem készül.

A beszélgetés Zoomon zajlik május 19-én, 18 órától 19.30-ig tart. A linket az esemény előtt néhány nappal küldjük ki a regisztrált vendégeknek. Regisztrációdnál megadott adataidat kapcsolattartásra használjuk, hogy részt tudj venni a betekintő esten.

Fotó: Xenia Chernaya
IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!

Hasznos információk Neked a Coachingcentrumról.