Vezetői coachingban gyakorlati tudást szeretnél szerezni vállalati környezetben, a piacon egyedülálló képzési struktúrában tanulni executive coachingot, akkor várunk egy italra, ha coach vagy, vagy vezetőként dolgozol. - Coachingcentrum

Időpont: 2020. február 05.
Helyszín: Schrödinger Macskája Pub 1073 Budapest, Kertész u. 42-44.

„A szuperpozíciós állapot addig áll fenn, amíg meg nem figyeljük, hogy mi az aktuális helyzet.” – mondja Erwin Shchrödinger, Nobel-díjas osztrák fizikus.

Szeretjük az olyan dolgokat, amelyek mögött filozófia, tudás, hit és koncepció van. Az olyan dolgokat, melyek egyszerre kínálnak élményt és minőséget és hosszú előkészületek után kristályosítják ki valódi tartalmukat. Így kerestünk helyet annak a beszélgetésnek is, melyre a Coachingcentrum azokat az elkötelezett szakembereket hívja, akik executive coachként szeretnének fejlődni, vagy a pályájukat executive coachként képzelik el a jövőben és szívesen csatlakoznának a Coachingcentrum március 12-én induló executive coach-képzéséhez. Egy munka utáni szuperpozíciós gondolatkísérletre hívunk Benneteket Budapest legjobb spirit bárjába, a Schrödinger Macskája Pubba, hogy különleges italok mellett beszélgessünk az executive coach hivatásról, amilyennek mi látjuk. A partyn találkozhatsz a képzés vezető oktatóival és vendégelőadóival is.

A márciusban induló green képzést kislétszámú szakmai csoportként képzeld el, különleges elemekkel: a képzési napokat vállalati ügyfél-partnereinknél valósítjuk meg, vezetői coaching gyakorlással, többféle szervezeti kultúra és ágazat megismerésével. 6 fireside chatben veszel részt a képzés során, ahol CEO-kat, vállalati belső coachokat, kkv-vezetőket és vendégelőadókat kérdezhetsz, bónuszként a képzést coach outfit styling zárja és a képzési időn kívül egy kompetenciafelmérésben válhatsz szakértővé. A képzést 8-naposra tervezzük, március 12-től június 17-ig.

Az esten való részvétel díjmentes, a különlegességekre vendégünk vagy, itt tudod biztosítani kényelmes fotelodat a limitált férőhelyekre. Kezdés: 17.00-kor!

 

Facebook esemény


IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!

Hasznos információk Neked a Coachingcentrumról.