Gyere töltsük meg együtt hasznos tartalommal az influexpert fogalmat! Beszélgessünk gyakorlati szakemberekekkel! - Coachingcentrum vz56b3hb5s1ehvksdfvy0jds47cvw6

Időpont: 2021. január 12.
Helyszín: Zoom online platform

Az emberek 30%-a kizárólag a közösségi média felületekről tájékozódik, legyen az személyes, közéleti, vagy szakmai információ. Soha korábban nem volt ennyire fontos a tudatos szakmai jelenlét ezeken a fórumokon. Szükség van a digitális szakmai identitásod megalapozására, felépítésére. De hogyan kezdjünk hozzá? Milyen alapokon, eszközökkel és stratégiával építsük fel a kommunikációnkat? Milyen jó gyakorlatok vannak a hazai piacon? Ki milyen praktikával építette fel a közösségét, közösségi média kommunikációját?

Csatlakozzatok hozzánk egy évnyitó beszélgetésre! Vendégeinkkel kibeszéljük a szakmai véleményvezérek, az influexpertek helyzetét és a jelenség trendjeit. Megismerheted a jó példákat, influexpert vállalatvezetők praktikáit, kisvállalkozói eseteket. Mindemellett képet kaphatsz nagyvállalati B2B műhelytitkokról,  a Telekom Hello Biznisz működéséről, hogy mi alapján keres vállalkozó partnereket egy nagy telco cég, milyen közösségi média aktivitást, teljesítményt, szempontokat figyelnek egy vállalatnál, vállalkozónál.

Várunk egy inspiráló, tanulságos beszélgetésre 2021. január 12-én 1400-től 15.00 óráig!

Vendégeink:

- Cserháti Herold Janka, vállalkozó és influencer, a hormonmentes.hu alapítója

- Nyíri Mária, a Magyar Telekom kkv szegmenskommunikációs vezetője

- meglepetés CEO (hamarosan...)

A beszélgetést Lévai Richárd (Liftup) közösségi média szakértő, gyakorló szakmai influencer és az Influexpert képzés társalapítója moderálja.

A beszélgetésen a részvétel díjmentes, regisztrálni az oldal alján található regisztrációs felületen tudsz.

Ha még nincs Zoomod, innen töltheted le: https://zoom.us/

Gyertek, és beszéljük ki ezt az izgalmas témát!

A január 22-én újra induló Influexpert képzésről bővebben itt olvashatsz:

https://www.coachingcentrum.hu/kepzesek/influexpert-kepzes/
IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!

Hasznos információk Neked a Coachingcentrumról.