Hogyan aknázhatod ki a hitelességedet az ügyfélszerzéshez? - Coachingcentrum

Időpont: 2023. március 30.
Helyszín: Coachingcentrum, 1067 Budapest, Eötvös u. 27.

Nem elég jól végezned a munkádat ahhoz, hogy bővíthesd ügyfélkörödet. Veled együtt sokan, sőt, egyre többen vannak jelen a piacodon.
Énmárkaépítéssel és értékesítéssel szinte mindenki foglalkozik.
Jól viszont kevesen.
Hogyan építhetsz hiteles énmárkát? És hogyan aknázhatod ki a hitelességedet az ügyfélszerzéshez?
Hallatnod kell a hangodat, viszont a folyamatosan bővülő lehetőségek, újabb online csatornák és eszközök megjelenésével ez egyáltalán nem könnyű: könnyen eltévedhetsz a marketingdzsungelben.
A március 30-án, 17.30-kor rajtoló meetupunk iránytűként segít a tájékozódásban. Az est végén nem csak új ötletekkel és elképzelésekkel indulhatsz majd el, hanem az április 19-ei, félnapos értékteremtő marketing workshopunk tematikáját is megismerheted.
Pontosan mi történik a meetupon?
Svéda Dóra, a Coachingcentrum alapítója, és Sebők Bence, a Danubius Informatika marketingvezetője egy interaktív beszélgetésre hív téged, ahol az énmárkaépítés, a hozzád illő csatornák feltérképezése és az értékesítési folyamataid megfelelő előkészítése mellett a saját, témába vágó kihívásaidat is örömmel megvitatjuk hozzád hasonló nyitottságú szakmabeliek társaságában.
Kiknek ajánljuk mindezt?
Meetupunkon olyan coachokat, segítő szakembereket, és szabadúszó tanácsadókat is örömmel látunk, akik nemrégiben indultak, de még nem találták meg a saját hangvételüket és az eredményes eszköztárukat az ügyfélszerzéshez. Már hosszabb ideje tevékenykedő, de növekedésben, ügyfélszerzésben elakadást tapasztaló szakembereknek is ajánljuk eseményünket.
Regisztrálj minél hamarabb, és biztosítsd be a helyedet. A személyes részvétel miatt korlátos a létszám. Semmiképp se maradj le!

A július 5-ei énmárka és értékesítés workshopunk tematikáját, akciótervét ide kattintva éred el: https://www.coachingcentrum.hu/treningek/ertekalapu-marketing-es-ertekesites-workshop/

Facebook esemény


IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!

Hasznos információk Neked a Coachingcentrumról.