A hozzád illő munkatárs megtalálása tényleg olyan nehéz? - Coachingcentrum

Időpont: 2018. november 14.
Helyszín: Coachingcentrum 1067 Budapest, Eötvös utca 27.

Manapság már nem lehet staccato széttrancsírozni a humán erőforrás folyamatokat. A toborzásban a szükség nem törvényt bont, hanem új ösvényeket nyit. November 14-i clubunk témája a toborzás és kiválasztás, ami szorosan összefügg a képzéssel, fejlesztéssel, karriercoachinggal. A club során azt járjuk körbe, hogy milyen menekülőutakat válasszon az, aki a jelen munkaerőhiány és magas munkavállalói igények mellett is szeretné megtalálni a valóban hozzá illő megfelelő munkatársat. Ez a téma nem csupán a hr-es szakemberek, de a coachok számára is fontos. Hogyan segíthet a coaching az igények feltérképezésében, milyen a coachingszemléletű fejvadászat, lehet-e igazán őszinte a kiválasztási és az álláskeresési folyamat, hogyan egészíti ki az etikus toborzás a munkáltatói márkát - ilyen kérdések mozgatnak most bennünket, és ezekre keressük a választ vendégünk, Filáj Gábor toborzási szakértő és a közönség segítségével.

Gábor az Umbrella Consulting ügyvezetője, tapasztalt kiválasztási szakember, aki sikeresen támogatja ügyfeleit "nehéz időkben" is. Az Umbrella Consulting Kft. munkaerőközvetítésben, toborzásban és kiválasztásban tevékenykedik.

Tartsatok velünk egy tartalmas estére és hozzatok rengeteg kérdést a témában, beszélgessünk egy finom bor mellett. Ha Coachingcentrum alumni tag vagy, akkor számodra a részvétel díjmentes, további érdeklődőknek a belépő 3000 Ft.
IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!

Hasznos információk Neked a Coachingcentrumról.