Pécsett ismét integrált és felnőttképzési akkreditációval rendelkező life- és businesscoachképzés! Próbáld ki, Neked hogyan lenne hasznos! - Coachingcentrum

Időpont: 2019. július 29.
Helyszín: PÉCS, CORSO HOTEL

Mit tud adni egy hét hónapos coachképzés? Új hivatást? Önismeretet? Vezetői képességek fejlesztését? A résztvevők kipróbálhatják magukat coach- és ügyfélszerepben is, megismerhetik, hogy mely képességeik teszik őket alkalmassá arra, hogy embereket vezessenek vagy másokat támogassanak céljaik elérésében.

A Coachingcentrum ismét elindítja Pécsett 130 órás life- és businesscoach-képzését.
A demoestre azokat várjuk, akik szeretnének egy új hivatást tanulni, segítséget kapni ahhoz, hogyan tudják magukat pozicionálni coachként a piacon, hogyan működjenek jobb és emberibb minőségben vezetőként egy nagyobb szervezetben, vagy saját vállalkozásukban. 
Azt valljuk, hogy a coaching egyben szemléletmód is, mindenkori helyzeteink pozitív átkeretezése, a lehetőségek megtalálása a problémákra fókuszálás helyett.
Minden kérdésedre választ adunk szeptemberben induló egyéni és októberi teamcoachképzésünkkel kapcsolatban is!
Tarts velünk, regisztrálj díjmentes eseményünkre, az ismerkedőesten egymással, és a Coachingcentrum oktatóival is megismerkedhettek.

Regisztrációdnál megadott adataidat kapcsolattartásra használjuk, hogy részt tudj venni a betekintő esten.

Helyszín: Corso Hotel, 7626 Pécs, Koller u. 8.

Kezdési időpont: 17.00, időtartam 2 óra.

REGISZTRÁCIÓ

Facebook esemény


IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!

Hasznos információk Neked a Coachingcentrumról.