Iskolánk azonnal használható és korszerű tudást ad át az alapképzésben, ami lehetővé teszi a nemzetközi ICF vizsga megszerzését is. - Coachingcentrum vz56b3hb5s1ehvksdfvy0jds47cvw6

Időpont: 2021. szeptember 08.
Helyszín: Zoom online platform

Neked hogy segít a coachszemlélet? Próbáld ki interaktív csoportban közös munkával a coach és ügyfél szerepet is!
A Coachingcentrum 2021 október 14-én Szegeden induló 133 órás képzésébe kóstolhatnak bele a résztvevők a demoesten, 17.30 órai kezdettel.

Célunk jó coachokat és jó vezetőket képezni. Hivatásunk és szenvedélyünk a coaching. Eszköztárunk és módszereink változatosak, mint ahogy képzőcsapatunk is sokszínű: Dr. Tóth Krisztina, Forrás Lajos, Gaál Zita, Major Lívia, Rozgonyi Róbert, Sághy Krisztina, Svéda Dóra.

Iskolánk azonnal használható és korszerű tudást ad át az alapképzésben. Coach networköt építünk. 
Kiket várunk? A jövő coach-ait, vagy azokat, akik vezetőként szeretnék elsajátítani és használni a coaching alapú szemléletet.
Most kiderítheted, hogy könnyen ráhangolódsz-e másokra, hogyan teszel fel jó kérdéseket. Megismerheted szakértői csapatunkat, a képzési modulokat. 

Gyere és kérdezz!
A demoesten való részvétele díj- és kötelezettségmentes,
regisztrációdat a lenti jelentkezési lapon várjuk. További információk kérhetők a szegedi coachképzéssel kapcsolatban az office@coachingcentrum.hu emailcímen, vagy a 06206272710-es telefonszámon.

Részletek és a képzés jelentkezési lapja itt található: https://www.coachingcentrum.hu/kepzesek/coachkepzes-szeged/

Facebook esemény


IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!

Hasznos információk Neked a Coachingcentrumról.