Coachingcentrum pro-bono coaching Székesfehérváron - Coachingcentrum

Időpont: 2019. augusztus 31.
Helyszín: Székesfehérvár, Grand Inkubátorház

Döntési helyzet előtt állsz? Szeretnéd újratervezni az életed valamelyik területét? Várunk díjmentes coachingra 2019.08.31-én vagy 09.28-án Székesfehérváron ha valamilyen valós problémán szeretnél dolgozni, és munkahelyi, vagy magánéleti témákban tartós változást tervezel elérni.
Mindkét napon három időpont közül lehet választani, a beszélgetésre a lenti regisztrációs űrlapon lehet jelentkezni.

A coachok a Coachingcentrum végzős life- és businesscoach képzéséről kerülnek ki. 

Ha még nem vettél részt coachingbeszélgetésben, akkor olvasd el az alábbi információkat: A life coaching témakörébe tartoznak olyan dilemmák, amelyek személyes életünket és életminőségünket befolyásolják. A life coaching folyamatban a személyes célkitűzéseink megvalósítása és elakadásaink feloldása történik meg a coach kérdéseinek segítségével. Új felismerések és rutinok alakulnak ki, a változás útjában álló blokkok elmozdulnak. A kliensek gyakran számolnak be megnövekedett energiaszintről, nagyobb elégedettségről, kapcsolataik minőségének javulásáról, egy nehéz helyzet lezárását követő megkönnyebbülésről és sikerélményekről a folyamat végén.

Ha kérdésed van, hívj minket a +36206272710-es számon, vagy írj nekünk az office@coachingcentrum.hu címen! A coachingbeszélgetések helyszíne a Grand Inkubátorház, 8000 Székesfehérvár, Király sor 30.

Facebook esemény


IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!

Hasznos információk Neked a Coachingcentrumról.