Szeretnél magabiztosan dolgozni agilis környezetben? - Coachingcentrum

Időpont: 2020. december 02.
Helyszín: Zoom

Üzleti agilitás x Coaching // Agilis működés és átállás a gyakorlatban

Egyre több vállalkozás és vezető érdeklődik az agilitásban rejlő lehetőségek iránt, nemcsak a szoftverfejlesztés, hanem a szolgálatások és az üzleti működés támogató területeiről is. Az igény az agilitást átlátó és működtetni tudó szakemberekre egyre nagyobb, és sokaknak kínál új karrierlehetőséget, ha agilis projektekben edződnek. Hiszünk abban, hogy egy olyan sokoldalú szakmai terület van kialakulóban, ahol egyszerre van szükség az agilis domain ismeretekre és a coaching szemléletű vezetésre.

Szakértőinkkel azt a kérdést fogjuk körbejárni, hogy az üzleti agilitást hogyan szelídítsük meg, és milyen eszközeink vannak a sikeres transzformációkhoz. Tartalommal töltjük meg az agilis coaching fogalmát, felderítjük miben más ez, mint egy belső coach vagy egy projektvezető szerepe.

Ha érdekel, hogy milyen lehetőségek vannak az üzleti agilitásban akár coachként akár vezetőként, vagy érintett vagy és éppen egy agilis transzformáció kellős közepén találtad magad, vagy keresed az utadat az agilis környezetben, vagy ha bármilyen elakadásod van stratégia, innováció, agilitás témában, csatlakozz online meetup-unkhoz és kérdezz tapasztalt vendégeinktől.

Vendégeink:

Csaba Zoltán stratégiai innovációs vezető, nagyvállalati agilis coach. 10 év IT/telco tapasztalattal rendelkezik, 2014 óta vesz részt agilis transzformációs stratégiák tervezésében és megvalósításában, illetve induló innovatív startup vállalkozások módszertani fölkészítésében.

Földesi Árpád 20 éves IT-, 10 éves agilis transzformációs tapasztalattal rendelkezik projekt, termék és minőség irányítás oldalról. Vezetett be agilis eszközöket nagyvállalatnál és startupnál.

Svéda Dóra a Coachingcentrum alapítója, humán erőforrás szakértő és executive coach.

Szmola Roland egy üzleti változás menedzser, aki több cég felépülését, működés transzformációját vezette multinacionális vállalatoknál, telekommunikációs és energia szektorokban. Üzleti Agilitás és Lean evangelista, aki az elmúlt években az E.ON hazai és nemzetközi New Way of Working transzformációs (Digitális transzformáció) programját vezette sikerre. Szakterülete a szervezeti működésfejlesztés, nagyvállalati lean portfólió menedzsment, termék innovációs területek építése és Start-Up inkubáció, vezető mentoring és coaching. Az ICO-N Nordics nemzetközi tudásközösség konferenciasorozat alapítótársa, és jelenleg is több nagyvállalati transzformáció formálója.

A beszélgetést vezeti:

Dr. Tóth Krisztina a Coachingcentrum szakmai vezetője

Időpont: 2020. december 2. (szerda) 18:00-19:30

Helyszín: online (Zoom platform)

Az esemény díjmentes, regisztrálni az alábbi linken lehetséges. A jelentkezéskor megadott adatokat kapcsolattartásra használjuk, hogy részt tudjon venni az eseményen, kérjük olvassa el a honlapon található adatvédelmi tájékoztatónkat.

Facebook esemény


IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!

Hasznos információk Neked a Coachingcentrumról.