Intenzív közösségi élmény és vállalkozástervezés a dizájngondolkodás segítségével - Coachingcentrum vz56b3hb5s1ehvksdfvy0jds47cvw6

Időpont: 2021. június 07.
Helyszín: Coachingcentrum 1067 Budapest, Eötvös utca 27.

Tapasztalatból tudjuk melyek a legfontosabb lépések, megoldandó problémák és mérföldkövek ahhoz, hogy egy jó ötletből sikeres vállalkozás váljon. Hogyan lesz egy vízióból üzleti terv, majd hiteles brand, hogyan állhat az innováció az ügyfélélmény szolgálatába, hogyan készül mindehhez hatékony marketing stratégia.      

Egyedülálló módon, válaszul környezetünk kihívásaira, a Design Thinking eszköztárával segítünk elindítani és fejleszteni vállalkozásodat. A Design Thinking egy gyors, megoldásközpontú, kreatív folyamat, melyben azt tanuljuk meg, hogyan tehetünk fel jó kérdéseket leendő ügyfeleinknek, emellett folyamatok tervezésére, problémák feltérképezésére, ötletelésre, prototípusok készítésére, majd ezek tesztelésére is alkalmas.  

Kétnapos vállalkozásfejlesztési workshopunkon a Design Thinking eszközeit, módszertanát alkalmazva új szemszögből közelítjük meg a vállalkozásindítás, az üzletfejlesztés folyamatát. Megmutatjuk hogyan kell az ügyfelek valós igényeire választ adva terméket, szolgáltatást fejleszteni. Hogyan lesz egy ötletből jól definiált megoldás valós piaci problémákra.

Módszerek: 
tréning, csoportos mentoring, teamcoaching, action learning, egyéni coaching
A kétnapos workshophoz  60 perces egyéni business coachingot is igénybe vehetsz, a képzési időn kívül egyeztetett időpontban.

Tematika: 
- Ötletből vállalkozás - Hogyan kezdj neki a vállalkozásindításnak 
- Üzleti tervezés - Hogyan válassz üzleti modellt, hogyan írj üzleti tervet
- Perszónaalkotás és ügyfélközpontúság - Hogyan reagálj a valós ügyféligényekre  
- Innováció és ügyfélélmény - Hogyan használd a Design Thinking módszertanát a vállalkozásodban 
- Marketing alapok - Hogyan építs jól működő és fenntartható marketingstartégiát 

Kinek ajánljuk?:
Azoknak, akiknek van egy jó ötletük és most készülnek vállalkozást indítani.
Azoknak, akik szeretnének alkalmazottból vállalkozóvá válni.
Azoknak akik elakadtak, és szeretnék újratervezni, újradefiniálni jelenlegi vállalkozásukat
Azoknak, akik szeretnének kapcsolatot építeni olyan vállalkozókkal, akik hozzájuk hasonló problémákkal, helyzetekkel küzdenek
Azoknak, akik szeretnének kipróbálni egy teljes designsprint-folyamatot és a gyakorlatban kipróbálni a designthinking módszertanát.

A sprintet vezetik: Radnai-Tóth Judit service designer, a Talentbrand alapítója és Svéda Dóra üzletfejlesztési coach, a Coachingcentrum alapítója. Fireside chat: Dénes Gábor sorzatvállalkozó és Káli György, stratégiai marketing specialista és service designer, az SD4Good alapítója.

A kétnapos sprint időpontjai: 2021.06.07. (hétfő) és 06.14. (hétfő) 9.00-17.00

Ár: Early bird ár 66.000 Ft + ÁFA 2021.05.14-ig történő jelentkezés esetén, a teljes ár 76.000 Ft+ÁFA. Jelentkezési határidő: 2021.06.04.

Ha kérdésed van, hívd a 06205384853-as számot!

Jelentkezés:

Facebook esemény


IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!

Hasznos információk Neked a Coachingcentrumról.