Coachképzés - Coachingcentrum

AKTUÁLIS KÉPZÉSEK

Coachképzés Budapest | Coachingcentrum

Coachképzés Budapest

Szeretnél coachkészségeket tanulni a vezetői munkádhoz vagy a karrierváltáshoz? A széles elméleti és színes gyakorlati alapokra épülő, több coachingmódszertant integráló és 7 oktató közreműködésével zajló képzést Neked ajánljuk. Csatlakozz a csoporthoz 2021. szeptember 17-től!

Tovább
Karriercoach-képzés | Coachingcentrum

Karriercoach-képzés

Coachoknak, segítő szakembereknek, HR-szolgáltatásokat nyújtó tanácsadóknak, akik ügyfeleiket támogatják az életpályatervezésben. Karrierváltásban gondolkodóknak, akik új alternatívákat keresnek.

Tovább
InfluExpert képzés | Coachingcentrum

InfluExpert képzés

Frissítsd személyes márkádat, hogy szakmai tudásod, belső tartalmad meg tud mutatni és a saját szakmai közösségedben befolyásoló tényezővé válhass! Legyél az a szakértő, aki képes hatást elérni akár nagyobb tömegek számára is!

Tovább
Integratív teamcoach képzés | Coachingcentrum

Integratív teamcoach képzés

Motiválásra, együttműködés megteremtésére és a szervezetek, csapatok vezetésére sajátítanak el a résztvevők azonnal bevethető módszereket, agilis, projekt, workshop és értekezlet-vezetési, valamint energizáló és facilitálási technikákat. Vezetőket, projektmenedzsereket, trénereket és coachokat is várunk az április 22-én induló csoportba!

Tovább
Coachképzés Miskolc | Coachingcentrum

Coachképzés Miskolc

Szeretnél coachkészségeket tanulni a vezetői munkádhoz vagy a karrierváltáshoz? A széles elméleti és színes gyakorlati alapokra épülő, több coachingmódszertant integráló és 7 oktató közreműködésével zajló képzést Neked ajánljuk. Csatlakozz a csoporthoz 2021. április 8-tól!

Tovább
Scrum Practitioner & Agilis Coach képzés | Coachingcentrum

Scrum Practitioner & Agilis Coach képzés

Lépj be az agilis transzformációk és agilis coaching világába, szerezz azonnal hasznosítható gyakorlati tudást és adj új irányt a karrierednek! Legfrissebb képzésünk 2021. február 18-án indul.

Tovább
Coachképzés Győr | Coachingcentrum

Coachképzés Győr

Szeretnél coachkészségeket tanulni a vezetői munkádhoz vagy a karrierváltáshoz? A széles elméleti és színes gyakorlati alapokra épülő, több coachingmódszertant integráló és 7 oktató közreműködésével zajló képzést Neked ajánljuk. Csatlakozz a csoporthoz 2021. szeptember 9-től!

Tovább
Vezetők edzésben | Coachingcentrum

Vezetők edzésben

Készülj fel a változó körülmények és a bizonytalanság kezelésére egyéni és csapatszinten. Vezetői eszköztárbővítő képzésünk a cselekvőképesség visszanyeréséhez ad ötleteket, a tudatosítás és a reziliencia növelésével.

Tovább