Coachképzés - Coachingcentrum

AKTUÁLIS KÉPZÉSEK

Coachképzés Budapest | Coachingcentrum

Coachképzés Budapest

Szeretnél coachkészségeket tanulni a vezetői munkádhoz vagy a karrierváltáshoz? A széles elméleti és színes gyakorlati alapokra épülő, több coachingmódszertant integráló és 7 oktató közreműködésével zajló képzést Neked ajánljuk. Csatlakozz a csoporthoz 2023. szeptember 22-től!

Tovább
Karriercoach-képzés | Coachingcentrum

Karriercoach-képzés

Gyakorlati képzés coachoknak, segítő szakembereknek, HR-szolgáltatásokat nyújtó tanácsadóknak, pedagógusoknak, akik ügyfeleiket támogatják az életpályatervezésben. Karrierváltásban gondolkodóknak, akik új alternatívákat keresnek.

Tovább
Tréner & teamcoach képzés | Coachingcentrum

Tréner & teamcoach képzés

Motiválásra, együttműködés megteremtésére és a szervezetek, csapatok vezetésére, tudástranszferre sajátítanak el a résztvevők azonnal bevethető módszereket, agilis, projekt, workshop és értekezlet-vezetési, valamint energizáló és facilitálási technikákat. Vezetőket, projektmenedzsereket, trénereket és coachokat is várunk az április 20-án induló csoportba!

Tovább
InfluExpert képzés | Coachingcentrum

InfluExpert képzés

Frissítsd személyes márkádat, hogy szakmai tudásod, belső tartalmad meg tud mutatni és a saját szakmai közösségedben befolyásoló tényezővé válhass! Legyél az a szakértő, aki képes hatást elérni akár nagyobb tömegek számára is! 2023-ben induló új képzési csoportunkról érdeklődj a sveda.dora@coachingcentrum.hu email címen.

Tovább
Cégvezetés 2.0 Vezetői Program | Coachingcentrum

Cégvezetés 2.0 Vezetői Program

Csatlakozzon ahhoz a vezetői csoporthoz, amely közösen szeretne eszköztárat építeni vezetői kihívásaira és módszereket tanulni csapatok vezetéséhez!

Tovább
Vezetők edzésben | Coachingcentrum

Vezetők edzésben

Készülj fel a változó körülmények és a bizonytalanság kezelésére egyéni és csapatszinten. Vezetői eszköztárbővítő képzésünk a cselekvőképesség visszanyeréséhez ad ötleteket, a tudatosítás és a reziliencia növelésével.

Tovább
Traumainformált-coach képzés | Coachingcentrum

Traumainformált-coach képzés

Traumainformált-coach képzést indítunk 2022 szeptemberben pszichológus partnereink közreműködésével.

Tovább