Coachképzés - Coachingcentrum

Akkreditált felnőttképző intézményként a Coachingcentrum coachképzése minőségében jelentősen szeretné megkülönböztetni magát a hasonló óraszámú egyéb képzésektől. A képzés elején mérhető kompetenciákon alapuló profilt készítünk minden hallgatóról, ezzel megalapozva a résztvevő testreszabott egyéni fejlesztési tervét. A képzőcsapat 7 főből áll, így biztosítva a módszertani sokszínűséget, ezért nevezzük integrált képzésnek, 6 különböző coachingmódszertant tanulunk és gyakorolunk a képzés alatt. Másfélnapos selfbranding modullal egészítettük ki a tematikát, amelyet tapasztalt sales vezető kollégánk tart, hogy egyéni coachbiznisz építésében és szervezeten belüli újrapozícionálásban is segítsük a hallgatókat. A képzés alatt a hallgatók külső ügyfelekkel is folytatnak coachingbeszélgetést, amelyet oktatói mentoring kísér. A képzések elégedettségét mérjük, a leendő hallgatók korábbi hallgatóinktól is kérhetnek visszajelzést. Büszkék vagyunk minden nálunk végzett coachra, vagy coachszemléletű vezetőre, törekszünk minőségi tanulócsoportok felépítésére, hogy élményteli hangulatban teljen a tanulás.

Képzésünk az ICF (International Coach Federation) által definiált kompetenciákat fejleszti, így a hallgatók a képzés elvégzése után nemzetközi coachvizsgát tehetnek a megfelelő gyakorlat megszerzése után.

Coachingcentrum Kft. engedéllyel rendelkező felnőttképző intézmény, nyilvántartási számunk: E-001620/2017. A Tréningek menüpont alatt találják azokat a képzéseinket is, amelyek felnőttképzési engedélyszámmal rendelkeznek (Társas kompetenciák fejlesztése, E001620/2017/D002; Társas kompetenciák fejlesztése 76 órás képzés, E001620/2017/D004; Önismeret és kommunikáció, Vezetői kompetenciák fejlesztése E001620/2017/D001; Vezetői kompetenciák fejlesztése 72 órás képzés. E001620/2017/D005).


AKTUÁLIS KÉPZÉSEK

Coachképzés Budapest | Coachingcentrum

Coachképzés Budapest

Szeretnél coachkészségeket tanulni a vezetői munkádhoz vagy a karrierváltáshoz? A széles elméleti és színes gyakorlati alapokra épülő, több coachingmódszertant integráló és 7 oktató közreműködésével zajló képzést Neked ajánljuk. Csatlakozz a csoporthoz 2019. április 12től!

Tovább
Teamcoach és coachszemléletű vezetőképzés Pécsett | Coachingcentrum

Teamcoach és coachszemléletű vezetőképzés Pécsett

Embereket vezetsz? Szeretnéd jobban csinálni? Új módszereket kipróbálni? Minőségi csoportban tanulni?

Tovább
Haladó coachkompetenciák képzési program | Coachingcentrum

Haladó coachkompetenciák képzési program

Csatlakozz a piacon elismert tudást adó haladó coachképzésünkhöz! Moduláris szerkezetben akár egy témát is választhatsz! A képzést trénereknek is ajánljuk!

Tovább
Coachképzés Székesfehérvár | Coachingcentrum

Coachképzés Székesfehérvár

Szeretnél coachkészségeket tanulni a vezetői munkádhoz vagy a karrierváltáshoz? A széles elméleti és színes gyakorlati alapokra épülő, több coachingmódszertant integráló és 7 oktató közreműködésével zajló képzést Neked ajánljuk. Csatlakozz a csoporthoz 2019. március 8-tól!

Tovább
Teamcoach- és coachszemléletű vezetőképzés Budapest | Coachingcentrum

Teamcoach- és coachszemléletű vezetőképzés Budapest

Motiválásra, együttműködés megteremtésére és a szervezetek, csapatok vezetésének minden szituációjára mutatunk azonnal bevethető módszereket, projekt, workshop és értekezlet vezetési, valamint energizáló és facilitálási technikákat.

Tovább
Coachképzés Pécs | Coachingcentrum

Coachképzés Pécs

Szeptember 13-ától indítjuk új képzési csoportunkat Pécs városában, ahol a coaching, a coachszemléletű vezetés és kommunikáció rejtelmeibe vezetünk be minden fejlődni vágyót. Képzésünk integrált, ezért több irányzattal és gazdag módszertani eszköztárral is megismerkedhetnek a résztvevők.

Tovább