Cégvezetés 2.0 képzés üzleti és vezetői eszköztár bővítésre | Coachingcentrum

Cégvezetés 2.0 képzés

72 órás vezetőképzésünk vezetőket készít fel arra, hogy sikeres, együttműködő csapatokat alakítsanak ki és vezessenek. A széles elméleti és színes gyakorlati alapokra, esetmegbeszélésekre és a minőségi csoport közös munkájára épülő képzést azoknak ajánljuk, akik hatékony eszközöket keresnek üzleti vagy vezetői dilemmáik megoldására, a csapatmunka segítésére, a konfliktusok feloldására, a fluktuáció csökkentésére, a kreativitás ösztönzésére, munkatársaikhoz való kapcsolódásra, és minőségi tanulóközösségben élményalapú tanulásra vágynak vezetői önismeretüket fejlesztve. 

  • Öt, az üzleti szférából érkezett oktató szaktudása biztosítja, hogy a hallgató a legváltozatosabb helyzetekre felkészüljön, hiszen minden oktatónk rendelkezik nagyvállalati és saját vállalkozási háttérrel is, többszáz óra coaching, vezetői, tanácsadási és oktatási tapasztalattal. Vendégelőadókkal is beszélgetünk fireside chatben.
  • Már az első képzési alkalom is rengeteg gyakorlási lehetőséggel indul, és ez végigvonul a teljes képzési folyamaton. A résztvevők által hozott esetek feldolgozásán keresztül a tanulócsoport jelentette biztonságos és inspiratív közegben kipróbálható a valós vezető kihívások kezelése. A mindennapi üzleti, a vállalkozás életében megjelenő aktuális problémákra azonnal bevethető megoldásokat találunk ki egy intenzív, támogató párbeszédben, ezért az aktív részvétel, az információk és dilemmák őszinte megosztása mindenki részéről szükséges.
  • Részletesen foglalkozunk a teamkohézió kialakulásának és megerősítésének folyamatával, csoportdinamikai és csoportdiagnosztikai elemzésekkel, a teljesítményorientált csapatmunkával.
  • Olyan modelleket és eszközöket mutatunk be, amelyekkel magabiztosan kezelhetők a diverz, homogén, vagy esetleg virtuális teamek egyaránt. Tipológiai eszköztárat fejlesztünk, hogy a vezető könnyen és gyorsan kapcsolódni tudjon a különböző személyiségű és attitűdű belső és külső ügyfelekhez, megértse és kezelje az generációk közötti különbségeket és motiválási lehetőségeket.
  • Fontosnak tartjuk a pozitív pszichológiai szemléletet, a képzés során a vezetői szerep és önismeret emelő effektusokkal gazdagodik. Ez az útja annak, amely során a résztvevők fejlesztik a versenyképességhez leginkább szükséges vezetői kompetenciát: az emberekkel való bánásmód képességét.
  • A csoportkultúrát és struktúrát vizuális technikákkal is megjelenítjük, fejlesztjük, felhasználva a kreatív coaching és az akciótanulás eszközeit.
  • A csapatmunka minden szituációjára mutatunk azonnal bevethető módszereket, projekt-, stratégiai workshop és értekezlet vezetési, valamint energizáló technikákat.
  • Különbséget teszünk a coaching, facilitálás, moderálás, mentorálás között a vezetői munkában. Megtanuljuk, hogyan tudják ezek a technikák hasznosan segíteni egymást, fejleszteni a munkavállalókat és a cégkultúrát egyaránt, és mikor melyikre van szükség, például teljesítmény- és tehetségmenedzsment területen.

A képzésen egyaránt várunk gyakorló vezetőket, teamleadereket, startuppereket, cégtulajdonosokat vállalatmérettől függetlenül (mikro, kis- és középvállalkozások), illetve olyan szakembereket, akik csoportokat vagy projekteket vezetnek, és akik:

• olyan hiteles és felkészült vezetőkké akarnak válni, akiket mások szívesen követnek,
• szívesen osztanak meg üzleti kihívásokat tapasztalatokat más, független vezetőkkel (peer group),
• szívesen fogadnak őszinte visszajelzést saját dilemmáikra és működésükre más vezetőktől, 
• szeretnék hatékonyabban strukturálni és tudatosabban alkalmazni a team coaching eszközeit a vezetéshez,
• kevesebb konfliktussal, motiváltabb csapatokat akarnak vezetni.

A képzés időtartama: A képzés 2022. szeptemberében indul és 2023. februárig tart (pontos képzési időpontok egyeztetés alatt).

A képzés ára:

Earlyi bird jelentkezés 2022.08.01-ig: 550.000 Ft + ÁFA.

2022.08.01. utáni jelentkezés esetén a képzési díj 650.000 Ft + ÁFA, tartalma 72 óra képzés, mely egy alkalom egyéni vezetői coachingot tartalmaz választott oktatóval, továbbá a képzési tananyagot és a feladatlapokat. Vállalati kedvezményekért (egy szervezettől több fő jelentkezése esetén) és részletfizetési lehetőségekért hívja a  +36206272710 számon képzési vezetőnket, Major Líviát.

A Coachingcentrum felnőttképző intézmény, a képzésről tanúsítványt állítunk ki.

Oktatók: Major Lívia, Svéda Dóra, Forrás Lajos, Dr. Tóth Krisztina

Hiányzás, pótlási lehetőség: Amennyiben a résztvevő valamely képzési alkalomról hiányzik, egyéni konzultáció keretében rövidített pótlás kérhető, vagy további csoportban pótolható.

Képzési tematika:

Modul

Téma

Óraszám

 

Vezetés és követés

Témavezető: Dr. Tóth Krisztina

 

Hogyan vezessek úgy, hogy kövessenek?

A vezetői szerep dilemmái

A hatalom forrásai és a döntési szerepek

Csoportkohézió növelésének eszközei

12

 

Vezetői kommunikáció, nehéz helyzetek kezelése

Témavezető: Major Lívia

Hogyan hozhatom ki a legjobbat munkatársaimból?

Eltérő munkastílusú emberek kezelése

A visszajelzés alapjai és együttműködő kommunikáció eszköztára

Ügyfélélmény, ügyfélkommunikáció

Kritikus, nehéz csoporthelyzet kezelése a gyakorlatban

Esetmegbeszélés, teamcoaching

12

 

Stratégia és tervezés

Témavezető: Dr. Tóth Krisztina

Tervezés és stratégiaalkotás, újratervezés

Teljesítménymenedzsment

Stratégiai döntések és stratégiai intervenciós technikák

Stratégiai változások kezelése

Esetmegbeszélések, implementációs gyakorlat

12

 

 

Szervezeti hatások

Forrás Lajos

 

Válasz a növekedési kihívásokra

Szervezet, folyamatok, projektek - a céges evolúció fázisai

Üzleti gondolkodásmód és humán szempontok

Esettanulmány feldolgozás

12

2019.02.14-15.

A vezető mint fejlesztő

Témavezető: Svéda Dóra

Hogyan motiváljam munkatársaimat?

Teambooster technikák a motiválásban

A bizalom megteremtésének eszközei

Gyors helyzetfelismerés az interperszonális helyzetekben

A vezetői énmárka mint munkáltatói márkaelem

Kreatív tér megteremtése a szervezetben és a megtartás eszközei

Generációk közötti kommunikáció

 

12

2019.03.07-08.

Felkészülés a változásokra

Témavezető: Svéda Dóra, Dr. Tóth Krisztina

Versenyképesség a vezetésben

Kompetenciák építése

Kiégés megelőzése és stresszkezelés

Változásmenedzsment

Energiamenedzsment

 

 

Képzési információk, ütemezés:

Az egyes képzési alkalmak ütemezése: csütörtök délután 16.30-19.45. (4 tanóra időtartam) + péntek 9.00 – 16.30 (8 tanóra).  A képzés helyszíne: Coachingcentrum, Budapest, Eötvös utca 27.

Minden képzési alkalom elméleti és gyakorlati modulokat is tartalmaz. A képzés végén a résztvevők tanúsítványt kapnak az akkreditált vezetői kompetencia fejlesztési modul elvégzéséről. A csoport minimális létszáma 8 fő, maximális létszáma 14 fő.

További információk és referenciák, illetve egyéni konzultáció kérése:

Major Lívia Coachingcentrum képzési vezető: +36206272710, office@coachingcentrum.hu

A hazai cégvezetői dilemmákkal kapcsolatos szükségletfelmérés (5 perc kitöltési idő) kitöltésével segíti az igények pontosítását, megköszönjük, ha kitölti: CÉGVEZETŐI FELMÉRÉS

Jelentkezés a képzésre: