Piacképes végzettséget szerezhetsz, vezetőként fejlődhetsz, minőségi válogatott tanulócsoportban magas szakmai színvonalon | Coachingcentrum

A coach legfőbb eszköze önmaga. Iskolánkban arra képezünk, hogy megformáld azt a coachot vagy vezetőt, akivé válni szeretnél. Coaching 2020 - coachok új generációját képezzük, továbbá azokat a vezetőket, akik szeretnék elsajátítani és alkalmazni a coaching eszköztárát és módszereit.

A képzés előtt július 27-én demoestet tartunk, ahol a leendő hallgatók bepillanthatnak a képzésbe. Regisztráció és infók a demoestről: https://www.coachingcentrum.hu/esemenyek/pecs-coachingcentrum-coachkepzes-demonap/

 • Különös gondot fordítunk arra, hogy önismereted mélyüljön. Képzésünkön megtanulod, hogy az önismeretet hatékony személyes erőforrásként használd a coachingban.
 • Komplex változási terv alapján haladhatsz az erősségeid kiaknázása és változási céljaid elérése érdekében
 • 6 oktató szaktudása biztosítja, hogy mindegyik coaching-módszertant/irányzatot a leghozzáértőbb szakembertől sajátítsd el.
 • A képzés részét képezi egy online kompetenciateszt egyéni visszajelző beszélgetéssel, ami abban támogat, hogy leendő coachként, vagy coachingszemléletű vezetőként melyek az erősségeid, hol vannak a fejlesztendő területeid, és hogyan tudod még jobban kiaknázni a képességeidet.
 • Ráismersz az érzelmi intelligencia, az érzelmek kifejezésének és kifejeződésének jelentőségére a coaching folyamatban.
 • Megtanulod a tranzakcióanalízis alapjait, eredményesebben kapcsolódsz külső/belső ügyfeledhez.
 • Megérted, mi a feladatod a coaching folyamatban, megismered a coachingfolyamat szereplőit és érzékeny pontjait. Modellek segítségével megtanulod felépíteni a beszélgetést.
 • Kérdés, kérdés, kérdés. Megtanulod a coach kérdéseit és megtanulsz hallgatni. Felismered, hogyan legyél igazán jelen egy beszélgetésben.  
 • Rezonáns jelenlét, intuitív coaching.  Módszereket tanulunk arra, hogyan használd és fejleszd intuíciódat coachként és vezetőként.
 • Tipológiák és stílusok – kapcsolat és kommunikáció. Megismered a különböző személyiségtipológiákat és megtanulod, mire jók a különböző segítő folyamatokban. Gyakorlod az előrevivő kommunikációs eszközöket (erőszakmentes, asszertív, stb.)
 • Különbséget teszel a tanácsadás, coaching, facilitálás, moderálás, trénerség, mentorálás között. Felismered, hogyan tudják ezek a technikák hasznosan segíteni egymást.
 • Információkat kapsz a coaching üzleti oldaláról, és hozzájutsz ahhoz a kelléktárhoz, ami a coaching üzlet elindítását és a coach énmárkájának építését támogatja.
 • Business és lifecoach – ez a két fogalom megtelik számodra tartalommal.

Már az első képzési alkalom is rengeteg gyakorlási lehetőséggel indul, és ez végigvonul a teljes képzési folyamaton.

A képzési alkalmak az ICF (International Coach Federation) vizsgakövetelményeire készítenek fel, a képzés és képzés során alkalmazott 3 mentorcoaching az ICF kompetenciáira épül.

Early bird jelentkezés: 520 000 Ft + ÁFA 2020.08. 24-ig. Vállalati kedvezmények (egy szervezettől több fő jelentkezése esetén) és részletfizetési kedvezmények: +36204832536, +36206272710. Magánszemélyek részére áfamentességet biztosítunk.

A képzés ára: 590 000 Ft + ÁFA. Tartalma 130 óra képzés, amely 3 óra csoportos mentorcoachingot tartalmaz + képzési tananyag + munkafüzet + kompetenciateszt egyéni visszajelzéssel (képzési időn kívül egyénileg egyeztetett időpontban) + ajándék 1 alkalom témaspecifikus egyéni coaching választott oktatóval. Részletfizetés és magánszemélyek számára áfamentesség lehetséges, részletek az on-line jelentkezési lapon (a lap alján).

Oktatók: Forrás Lajos, Dr. Tóth Krisztina, Kocsis Zoltán, Major Lívia, Rozgonyi Róbert, Sághy Krisztina, Svéda Dóra

A képzés során megtanulunk teszteket is használni az ügyfél karakterisztikájának pontosítására. Belépőként a hallgató a képzés megkezdése előtt, a képzési szerződés aláírását követően a képzés megkezdése előtt elvégez egy online kompetencia-felmérést, melyet az oktató az írásbeli értékelés mellett a hallgatóval szóbeli beszélgetés keretében is elemez és kiértékel. A visszajelző beszélgetés nagyon hasznos a hallgató erősségeinek és fejlesztési fókuszának meghatározásához, és coach-kompetenciáinak felméréséhez.

Hiányzás, pótlási lehetőség: Ha a résztvevő valamely képzési alkalomról hiányzik, egyéni konzultáció keretében rövidített pótlás kérhető. Továbbá a jelentkezőnek lehetősége van a 2019/2020. során induló további alapképzésekben a kimaradt képzési napot teljes egészében pótolni.

Képzési infomációk, ütemezés:

2020. okt. 8-9.; okt. 21-22.;  nov. 5-6., nov. 19-20.; dec. 3-4.; 2021. jan. 7-8.; jan. 21-22.; febr.4-5.; febr. 18-19.; márc. 4-5.; márc. 18-19.

Csoportos vizsga és mentorcoaching: 2021. március 19.

Minden képzési alkalom elméleti és gyakorlati modulokat is tartalmaz. Az egyes képzési alkalmak ütemezése: kéthetente csütörtök délután (4 óra időtartam) + péntek (8 óra) téli szünettel. 

A jelentkezést követően munkatársunk e-mailen megküldi a képzési szerződést és a képzési díjról kiállított számlát a jelentkező által választott fizetési opciónak megfelelően. A jelentkezési lapon ki lehet választani a preferált fizetési opciókat, részletfizetési lehetőségeket. A jelentkezést maximum 14 fő után lezárjuk, erről a jelentkezőknek értesítést küldünk. A csoport minimum 8 fő jelentkezése esetén indul.

A jelentkezésnél megadott adatait kapcsolattartásra és szerződéselőkészítésre használjuk, hogy részt tudjon venni a képzésen.

További információk:

Major Lívia Coachingcentrum képzési vezető: +36206272710 office@coachingcentrum.hu 

 

 Facebook esemény