Emberekkel foglalkozik? Szeretné jobban csinálnii? Csatlakozzon képzési csoportunkhoz most! | Coachingcentrum

Miben más a mi programunk?
Büszkék vagyunk arra, hogy a Coachingcentrum képzése az egyetlen coachszemléletű vezetőképzés Magyarországon,

1. amely service design módszertant is tartalmaz
2. amely egyéni komplex fejlesztési tervet készít minden hallgató számára és nyomonköveti a fejlődést
3. amelyben egy választott oktató mentorálást biztosít
4. és amelyben minden irányzatot a témához legjobban értő oktató oktat (tranzakcióanalízis, együttműködő és asszertív kommunikáció, briefcoaching, akcióorientált módszertanok, szupervízió alapú módszertanok, dramatikus elemek)
5. amelyben a kurzus alatt 4 oktató tudását kaphatod meg, akik közül mindenki rendelkezik vezetői tapasztalattal, multinacionális és saját vállalkozás háttérrel, és gyakorlatban is coachol egyéneket és csoportokat.

76 órás team coach képzésünk vezetőket és coachokat készít fel arra, hogy sikeres, együttműködő csapatokat alakítsanak ki és vezessenek. A széles elméleti és színes gyakorlati alapokra épülő képzést azoknak ajánljuk, akik meg szeretnék érteni, a team és a csoport közötti különbségeket, és hatékony eszközöket keresnek a csapatmunka segítésére, a konfliktusok feloldására, a kreativitás ösztönzésére. Felnőttképzési akkreditációs számunk: E-001620/2017

  • 4 oktató szaktudása biztosítja, hogy mindegyik  team coaching-módszertant/irányzatot a leghozzáértőbb szakembertől sajátítsd el.
  • Részletesen foglalkozunk a teamkohézió kialakulásának és megerősítésének folyamatával, csoportdinamikai és csoportdiagnosztikai elemzésekkel, a teljesítményorientált csapatmunkával.
  • Olyan modelleket mutatunk be, amelyekkel magabiztosan kezelhetők a diverz, homogén, vagy esetleg virtuális teamek egyaránt.
  • Fontosnak tartjuk a pozitív pszichológiai szemléletet.
  • A csoport kultúrát és struktúrát vizuális technikákkal is megjelenítjük, fejlesztjük, felhasználva az art coaching, a pszichodráma és az akciótanulás eszközeit.
  • A tréneri szemléletű gyakorlatokon túl, a csapatmunka minden szituációjára mutatunk azonnal bevethető módszereket, projekt, workshop és értekezlet vezetési, valamint energizáló és facilitálási technikákat.
  • Különbséget teszel a coaching, facilitálás, moderálás, trénerség, mentorálás között. Felismered, hogyan tudják ezek a technikák hasznosan segíteni egymást.
  • Már az első képzési alkalom is rengeteg gyakorlási lehetőséggel indul, és ez végigvonul a teljes képzési folyamaton.

A képzésen egyaránt várunk képzett life és business coachokat, és gyakorló vezetőket kkv és multinacionális közegből egyaránt, team leadereket, startuppereket, HR szakembereket és szervezetfejlesztéssel foglalkozókat, illetve olyan szakembereket, akik csoportokat vezetnek.

A képzési alkalmak az ICF (International Coach Federation) coach kompetenciáira épülnek. 

Oktatók: Forrás Lajos, Major Lívia, Svéda Dóra, Dr. Tóth Krisztina

A képzés ára: Early bird jelentkezés 10% kedvezménnyel október 1-ig: 380.000 Ft + ÁFA, ezután 420.000 Ft + ÁFA, tartalma 76 óra képzés, amely 4 óra csoportos vizsgacoachingot tartalmaz + képzési tananyagot + munkafüzetet. Magánszemélyek esetében az áfamentességet tudjuk biztosítani. 

Vállalati kedvezményekért (egy szervezettől több fő jelentkezése esetén) és részletfizetési lehetőségekért hívja a +36206272710 számon képzési vezetőnket, Major Líviát. 

Hiányzás, pótlási lehetőség: Amennyiben a résztvevő valamely képzési alkalomról hiányzik, írásban (e-mail) egyéni konzultáció keretében rövidített pótlás kérhető, vagy az adott képzési alkalom a 2019. további csoportjaiban pótolható.

A képzés ütemezése, tervezett képzési alkalmak: 2019. november 21-22., 2019. december 12-13., 2020. január 16-17., 2020. február 6-7., 2020. február 27-28., 2020. március 19-20., (vizsga: 2020. április 3.)


Minden képzési alkalom elméleti és gyakorlati modulokat is tartalmaz.Az egyes képzési alkalmak ütemezése: csütörtök délután munkaidő után 16.30-19.45. (4 tanóra időtartam) + péntek 9.00 – 16.30 (8 tanóra). 

További információk:

Major Lívia Coachingcentrum képzési vezető: +36206272710 office@coachingcentrum.hu

A jelentkezésnél megadott adatait kapcsolattartásra és szerződéselőkészítésre használjuk, hogy részt tudjon venni a képzésen.

A képzés jelentkezési lapja: