Emberekkel foglalkozik? Szeretné jobban csinálni? Csatlakozzon képzési csoportunkhoz most! | Coachingcentrum

76 órás integratív teamcoach-képzésünk arra készít fel, hogy sikeres szervezetet fejlessz, együttműködő csapatot építs és vezess az eredményes működés érdekében, biztonsággal használd a teamcoaching eszköztárát a vezetői munkádban. A képzés jelenléti képzés formájában valósul meg.

A teamcoaching a résztvevők nagyon intenzív bevonása a közös problémamegoldásba. Egyre több cég, vállalkozás, szervezet ismeri fel és el a teamcoachingnak a csoport agilitásából és újfajta együttműködéséből eredő kivételes hasznát. Teamcoach  és coachszemléletű  vezetőképzésünkön megtanulod, hogyan kísérd ezt a különleges együttműködést,  hogyan váljék a változás eszközévé a  teamcoaching akár saját csapatodat vezeted, akár tréneri, facilitátori  megbízásokat látsz el. Eszközgazdag, rendkívül gyakorlatias, de a legújabb vezetéselméleti alapokra  építő Teamcoach-  és coachszemléletű vezetőképzésünket akkor is ajánljuk, ha a saját vállalkozásod vezeted, vagy feladataid bővülnek mások ösztönzésével, irányításával.

Mitől egyedi a Coachingcentrum képzése?

  • 4 oktató és meghívott vendégek szaktudása biztosítja, hogy mindegyik teamcoaching-módszertant/irányzatot a leghozzáértőbb szakembertől sajátítsd el, akik közül mindenki rendelkezik vezetői tapasztalattal, multinacionális és saját vállalkozás háttérrel, és gyakorlatban is coachol egyéneket és csoportokat.
  • A résztvevők teamcoaching-bootcamp keretében vállalati környezetben dolgozhatnak teamekkel mini munkacsoportokban.
  • Részletesen foglalkozunk a teamkohézió kialakulásának és megerősítésének folyamatával, csoportdinamikai és csoportdiagnosztikai elemzésekkel, a teljesítményorientált csapatmunkával.
  • Olyan modelleket mutatunk be, amelyekkel magabiztosan kezelheted a diverz, homogén, vagy esetleg virtuális teameket egyaránt. Használjuk a design thinking eszköztárát.
  • Változások kezdeményezéséhez és hosszútávú fenntartásához megtanulod a pozitív pszichológiai szemléletet.
  • A csoportkultúrát és -struktúrát vizuális technikákkal is megjelenítjük, fejlesztjük, felhasználva az art coaching és az akciótanulás eszközeit, dramatikus elemekkel kombinálva.
  • A tréneri szemléletű gyakorlatokon túl, a csapatmunka minden szituációjára mutatunk azonnal bevethető módszereket, projekt, workshop és értekezlet-vezetési, valamint energizáló és facilitálási technikákat.
  • Különbséget teszel a teamcoaching, facilitálás, moderálás, trénerség, mentorálás között. Felismered, hogyan tudják ezek a technikák hasznosan segíteni egymást.
  • Már az első képzési alkalom is rengeteg praktikus gyakorlatot tartalmaz, és ez végigvonul a teljes képzési folyamaton.
  • A képzés online kompetencia felméréssel indul, visszajelző beszélgetéssel segít az egyéni fejlődési fókuszpontokat megfogalmazni.

A képzésen egyaránt várunk képzett life és business coachokat, és gyakorló vezetőket KKV és multinacionális közegből egyaránt, team leadereket, startuppereket, HR szakembereket és szervezetfejlesztéssel foglalkozókat, illetve olyan szakembereket, akik csoportokat vezetnek.

A képzési alkalmak az ICF (International Coach Federation) coach kompetenciáira épülnek, és engedélyezett felnőttképzésként valósulnak meg.

A képzés során megtanulunk diagnosztikai eszközöket is használni. Belépőként a hallgató a képzés megkezdése előtt, a képzési szerződés aláírását követően a képzés megkezdése előtt elvégez egy online kompetencia-felmérést, melyet az oktató az írásbeli értékelés mellett a hallgatóval szóbeli beszélgetés keretében is elemez és kiértékel. A visszajelző beszélgetés nagyon hasznos a hallgató erősségeinek és fejlesztési fókuszának meghatározásához, és teamcoach-kompetenciáinak felméréséhez.

Oktatók: Forrás Lajos, Major Lívia, Svéda Dóra, Dr. Tóth Krisztina és vendégelőadók

A képzés ára: Early bird jelentkezés kedvezménnyel szeptember 27-ig: 420.000 Ft + ÁFA, ezután 480.000 Ft + ÁFA. Tartalma 76 óra képzés, amely 4 óra csoportos vizsgacoachingot tartalmaz + képzési tananyagot + Profiles kompetenciatesztet egyéni visszajelzéssel (képzési időn kívül egyénileg egyeztetett időpontban). A teamcoaching-bootcamp gyakorlat a képzési időn kívül, előre egyeztetett időpontban történik. Magánszemélyek esetében az áfamentességet tudjuk biztosítani. 

Vállalati kedvezményekért (egy szervezettől több fő jelentkezése esetén) és részletfizetési lehetőségekért hívja a +36206272710 számon képzési vezetőnket, Major Líviát. 

Hiányzás, pótlási lehetőség: Amennyiben a résztvevő valamely képzési alkalomról hiányzik, írásban (e-mail) egyéni konzultáció keretében rövidített pótlás kérhető, vagy az adott képzési alkalom a 2022/23. további csoportjaiban pótolható.

A képzés ütemezése, tervezett képzési alkalmak:

2022. okt. 27-28., nov. 10-11., nov. 24-25., dec. 8-9.

2023. jan. 12-13., jan. 26-27.

Csoportos vizsga: 2023. február 10.

Az egyes képzési alkalmak ütemezése: csütörtök délután munkaidő után 16.30-19.45. (4 tanóra időtartam) + péntek 9.00–16.30 (8 tanóra), téli szünettel.

További információk:

Major Lívia Coachingcentrum képzési vezető: +36206272710 office@coachingcentrum.hu

A jelentkezésnél megadott adatokat kapcsolattartásra és szerződéselőkészítésre használjuk, hogy részt tudj venni a képzésen.

A képzés jelentkezési lapja:Facebook esemény