Emberekkel foglalkozik? Szeretné jobban csinálnii? Csatlakozzon képzési csoportunkhoz most! | Coachingcentrum

76 órás teamcoach-képzésünk arra készít fel, hogy sikeres szervezetet fejlessz, együttműködő csapatot építs és vezess az eredményes működés érdekében, biztonsággal használd a teamcoaching eszköztárát a vezetői munkádban.  A  teamcoaching a résztvevők nagyon intenzív bevonása a közös problémamegoldásba.  Egyre több cég, vállalkozás, szervezet ismeri fel és el a teamcoachingnak a csoport agilitásából és újfajta együttműködéséből eredő kivételes hasznát.
Teamcoach  és coachszemléletű  vezetőképzésünkön megtanulod, hogyan kísérd ezt a különleges együttműködést,  hogyan váljék a változás eszközévé a  teamcoaching akár saját csapatodat vezeted, akár tréneri, facilitátori  megbízásokat látsz el.
Eszközgazdag, rendkívül gyakorlatias, de a legújabb vezetéselméleti alapokra  építő Teamcoach-  és coachszemléletű vezetőképzésünket akkor is ajánljuk, ha a saját vállalkozásod vezeted, vagy feladataid  bővülnek mások ösztönzésével, irányításával.

Mitől egyedi a Coachingcentrum képzése?

  • 4 oktató szaktudása biztosítja, hogy mindegyik  teamcoaching-módszertant/irányzatot a leghozzáértőbb szakembertől sajátítsd el, akik közül mindenki rendelkezik vezetői tapasztalattal, multinacionális és saját vállalkozás háttérrel, és gyakorlatban is coachol egyéneket és csoportokat.
  • A résztvevők teamcoaching-bootcamp keretében vállalati környezetben dolgozhatnak teamekkel mini munkacsoportokban.
  • Részletesen foglalkozunk a teamkohézió kialakulásának és megerősítésének folyamatával, csoportdinamikai és csoportdiagnosztikai elemzésekkel, a teljesítményorientált csapatmunkával.
  • Olyan modelleket mutatunk be, amelyekkel magabiztosan kezelheted a diverz, homogén, vagy esetleg virtuális teameket egyaránt. Használjuk a design thinking eszköztárát.
  • Változások kezdeményezéséhez és hosszútávú fenntartásához megtanulod a pozitív pszichológiai szemléletet.
  • A csoportkultúrát és -struktúrát vizuális technikákkal is megjelenítjük, fejlesztjük, felhasználva az art coaching és az akciótanulás eszközeit, dramatikus elemekkel kombinálva.
  • A tréneri szemléletű gyakorlatokon túl, a csapatmunka minden szituációjára mutatunk azonnal bevethető módszereket, projekt, workshop és értekezlet-vezetési, valamint energizáló és facilitálási technikákat.
  • Különbséget teszel a teamcoaching, facilitálás, moderálás, trénerség, mentorálás között. Felismered, hogyan tudják ezek a technikák hasznosan segíteni egymást.
  • Már az első képzési alkalom is rengeteg gyakorlási lehetőséggel indul, és ez végigvonul a teljes képzési folyamaton.

A képzésen egyaránt várunk képzett life és business coachokat, és gyakorló vezetőket kkv és multinacionális közegből egyaránt, team leadereket, startuppereket, HR szakembereket és szervezetfejlesztéssel foglalkozókat, illetve olyan szakembereket, akik csoportokat vezetnek.

A képzési alkalmak az ICF (International Coach Federation) coach kompetenciáira épülnek. Felnőttképzési akkreditációs számunk: E-001620/2017

Oktatók: Forrás Lajos, Major Lívia, Svéda Dóra, Dr. Tóth Krisztina

A képzés ára: Early bird jelentkezés 10% kedvezménnyel október 1-ig: 380.000 Ft + ÁFA, ezután 420.000 Ft + ÁFA, tartalma 76 óra képzés, amely 4 óra csoportos vizsgacoachingot tartalmaz + képzési tananyagot + munkafüzetet. A teamcoaching-bootcamp gyakorlat a képzési időn kívül, előre egyeztetett időpontban történik. Magánszemélyek esetében az áfamentességet tudjuk biztosítani. 

Vállalati kedvezményekért (egy szervezettől több fő jelentkezése esetén) és részletfizetési lehetőségekért hívja a +36206272710 számon képzési vezetőnket, Major Líviát. 

Hiányzás, pótlási lehetőség: Amennyiben a résztvevő valamely képzési alkalomról hiányzik, írásban (e-mail) egyéni konzultáció keretében rövidített pótlás kérhető, vagy az adott képzési alkalom a 2019. további csoportjaiban pótolható.

A képzés ütemezése, tervezett képzési alkalmak: 2019. november 21-22., 2019. december 12-13., 2020. január 16-17., 2020. február 6-7., 2020. február 27-28., 2020. március 19-20., (vizsga: 2020. április 3.) Az egyes képzési alkalmak ütemezése: csütörtök délután munkaidő után 16.30-19.45. (4 tanóra időtartam) + péntek 9.00 – 16.30 (8 tanóra). 

További információk:

Major Lívia Coachingcentrum képzési vezető: +36206272710 office@coachingcentrum.hu

A jelentkezésnél megadott adatokat kapcsolattartásra és szerződéselőkészítésre használjuk, hogy részt tudj venni a képzésen.

A képzés jelentkezési lapja: