Pécsett teamcoach- és coachszemléletű vezetőképzés indul márciusban a Coachingcentrum szervezésében! | Coachingcentrum

Kedves Hallgatóink! A képzést csúsztatott kezdéssel indítjuk, az előre megadott képzési időpontok valamelyikében, beiratkozott halllgatónkat emailben értesítjük, új jelentkezők és érdeklődők egyéni konzultációt kérhetnek a 06206272710-es telefonszámon Major Lívia képzési vezetőnél. Mindenki vigyázzon magára!

Miben más a mi programunk?
Büszkék vagyunk arra, hogy a Coachingcentrum képzése az egyetlen coachszemléletű vezetőképzés Magyarországon,

1. amely service design thinking  módszertant is tartalmaz
2. amely egyéni komplex fejlesztési tervet készít minden hallgató számára és nyomonköveti a fejlődést
3. amelyben egy választott oktató mentorálást biztosít
4. és amelyben minden irányzatot a témához legjobban értő oktató oktat
5. amelyben a kurzus alatt 4 oktató tudását kaphatod meg, akik közül mindenki rendelkezik vezetői tapasztalattal, multinacionális és saját vállalkozás háttérrel, és gyakorlatban is coachol egyéneket és csoportokat.

76 órás team coach képzésünk vezetőket és coachokat készít fel arra, hogy sikeres, együttműködő csapatokat alakítsanak ki és vezessenek. A széles elméleti és színes gyakorlati alapokra épülő képzést azoknak ajánljuk, akik meg szeretnék érteni, a team és a csoport közötti különbségeket, és hatékony eszközöket keresnek a csapatmunka segítésére, a konfliktusok feloldására, a kreativitás ösztönzésére. Felnőttképzési akkreditációs számunk: E-001620/2017.

  • 4 oktató szaktudása biztosítja, hogy mindegyik  team coaching-módszertant/irányzatot a leghozzáértőbb szakembertől sajátítsd el.
  • Részletesen foglalkozunk a teamkohézió kialakulásának és megerősítésének folyamatával, csoportdinamikai és csoportdiagnosztikai elemzésekkel, a teljesítményorientált csapatmunkával.
  • Olyan modelleket mutatunk be, amelyekkel magabiztosan kezelhetők a diverz, homogén, vagy esetleg virtuális teamek egyaránt.
  • Fontosnak tartjuk a pozitív pszichológiai szemléletet.
  • A csoport kultúrát és struktúrát vizuális technikákkal is megjelenítjük, fejlesztjük, felhasználva az art coaching, a pszichodráma és az akciótanulás eszközeit.
  • A tréneri szemléletű gyakorlatokon túl, a csapatmunka minden szituációjára mutatunk azonnal bevethető módszereket, projekt, workshop és értekezlet vezetési, valamint energizáló és facilitálási technikákat.
  • Különbséget teszel a coaching, facilitálás, moderálás, trénerség, mentorálás között. Felismered, hogyan tudják ezek a technikák hasznosan segíteni egymást.
  • Már az első képzési alkalom is rengeteg gyakorlási lehetőséggel indul, és ez végigvonul a teljes képzési folyamaton.

A képzésen egyaránt várunk képzett life és business coachokat, és gyakorló vezetőket, team leadereket, startuppereket, HR szakembereket és szervezetfejlesztéssel foglalkozókat, illetve olyan szakembereket, akik csoportokat vezetnek.

A képzési alkalmak az ICF (International Coach Federation) coach kompetenciáira épülnek. 

Oktatók: Forrás Lajos, Dr. Tóth Krisztina, Major Lívia,Svéda Dóra

A képzés ára: 420.000 Ft + ÁFA, tartalma 76 óra képzés, amely 4 óra csoportos vizsgacoachingot tartalmaz + képzési tananyagot + munkafüzetet. Magánszemélyek esetében az áfamentességet tudjuk biztosítani. Early bird jelentkezés 10% kedvezménnyel február 11-ig: 380.000 Ft.

Vállalati kedvezményekért (egy szervezettől több fő jelentkezése esetén) és részletfizetési lehetőségekért hívja a +36206272710 számon képzési vezetőnket, Major Líviát. 

Hiányzás, pótlási lehetőség: Amennyiben a résztvevő valamely képzési alkalomról hiányzik, írásban (e-mail) egyéni konzultáció keretében rövidített pótlás kérhető, vagy az adott képzési alkalom a 2019. további csoportjaiban pótolható.

A képzés ütemezése, tervezett képzési alkalmak: márc. 26-27., ápr. 16-17., máj 7-8., jún. 4-5., 18-19.,  júl. 2-3., csoportos vizsga: júl. 10. 

Minden képzési alkalom elméleti és gyakorlati modulokat is tartalmaz.Az egyes képzési alkalmak ütemezése: csütörtök délután munkaidő után 16.30-19.45. (4 tanóra időtartam) + péntek 9.00 – 16.30 (8 tanóra).  

További információk: Major Lívia Coachingcentrum képzési vezető: +36206272710

A képzés előtt február 4-én demoestet tartunk, hogy az érdeklődők megismerkedjenek a képzés minőségével, az oktatók habitusával és módszereinkkel. REGISZTRÁCIÓ A DEMOESTRE ITT!

A képzés jelentkezési lapja: