Rólunk - Coachingcentrum

Röviden rólunk

FILOZÓFIÁNK

Filozófiánk

A Coachingcentrum coachképzéssel, fejlesztéssel és coachinggal foglalkozik. Prémium szakmai platformot és közösséget hoztunk létre coach szemléletű vezetőknek és coachoknak. Úgy tartjuk, hogy a coach legfőbb eszköze önmaga. Coachok új generációját képezzük, továbbá azokat a vezetőket, akik szeretnék elsajátítani és alkalmazni a coaching eszköztárát és módszereit. A Coachingcentrum értelmezésében a coaching a gondolkodásunk megváltoztatását, új gondolkodási sémák létrehozását jelenti egyéni beszélgetésekben, csoportokkal, vagy vezetőkkel. A coaching definíciója a mi olvasatunkban: tartós pozitív változások elősegítése a gondolkodás javítása révén. A coaching az ügyféllel való partneri együttműködés egy olyan gondolat- ébresztő, provokáló és kreatív folyamatban, amely arra inspirálja az ügyfelet, hogy a legtöbbet hozza ki önmagából személyes és szakmaiszempontból is. 
Készségfejlesztő tréningmegoldásainkban is hasznosnak tartjuk a coachingszemlélet megjelenését az új készségek beépülése érdekében: a változás melletti elköteleződést, a saját erőforrások mozgósítását, a cselekvési terv kidolgozását, a változtatás fenntartásának támogatását.

Minőségpolitika

A Coachingcentrum dinamikusan fejlődő vállalkozás, amely képzési és szolgáltató tevékenységével hozzájárul az etikus coaching szemlélet terjesztéséhez, magas színvonalon dolgozni tudó coachok képzéséhez és az egyéni és vállalati coachingügyfelek kiszolgálásához.
Intézményünk vezetői és munkatársai elkötelezettek a minőségkultúra iránt.
Munkatársaink motiváltsága, felelősségteljes munkavégzése és elkötelezettsége, továbbá az általunk megbízott szakértők több éves gyakorlata biztosítja, hogy az ICF (International Coach Federation) nemzetközi sztenderdjeinek megfelelő magas színvonalú szolgáltatásokat nyújtsunk. A Coachingcentrum kiemelten kezeli az esélyegyenlőség biztosítását, az ügyfelek életminőségének javítását.

Felnőttképzési nyilvántartási szám: E-001620/2017

Szolgáltatási sztenderdek

Szolgáltatásaink: nyitott life- és businesscoachképzés, nyitott vezetői képzések, vállalatok számára belső képzések

Céljaink elérését széleskörű partneri együttműködésben valósítjuk meg.
Annak érdekében, hogy ügyfeleink és partnereink igényeinek és elvárásainak megfeleljünk, minden munkatársunk elkötelezi magát a következők mellett:
 - Átlátható, folyamatalapú működést biztosítunk.
 - A szisztematikus fejlesztés érdekében évente értékeljük tevékenységünket.
 - Intézményünk a partnerközpontú működés érdekében évente méri és értékeli ügyfelei és partnerei elégedettségét.
 - A visszajelzések alapján rendszeresen fejlesztjük szolgáltatásaink tartalmát és üzletpolitikánkat.
 - Munkatársaink szakmai kompetenciáit folyamatosan fejlesztjük.
 - Felelősségteljes üzletpolitikát folytatunk partnereinkkel.

Coachképzéseinken végzett hallgatóinkból coach- és vezetői szakmai közösséget építünk.

Folyamatalapú működésünket és szolgáltatásainkat rugalmasan fejlesztjük.

Oktatóink és szakértőink a tudásátadás mellett folyamatosan a gyakorlatban is tesztelik tudásukat (business és executive coaching, tréning, egyéb fejlesztő foglalkozások)

Intézményünk a partnerközpontú működés érdekében évente méri és értékeli ügyfelei és partnerei elégedettségét.

A visszajelzések alapján rendszeresen fejlesztjük szolgáltatásaink tartalmát és üzletpolitikánkat.

Munkatársaink szakmai kompetenciáit és tudását folyamatosan fejlesztjük.