Tréningek - Coachingcentrum

A Coachingcentrum egy olyan sokoldalú szakmai közösség, amelynek felnőttképzéssel foglalkozó tagjai gazdag tapasztalattal és változatos háttérrel rendelkező szervezetfejlesztők, trénerek, coachok és HR szakemberek. Mindannyian rendelkezünk nagyvállalati és saját vállalkozói tapasztalattal is. Arra szövetkeztünk, hogy saját tudásunkat is folyamatosan feljesztve innovatív, bevonásra épülő módszertanokkal tudjuk segíteni ügyfeleinket coachszemléletű vezetés és készségfejlesztés terén, nyílt és kihelyezett vállalati képzéseket is tartunk.

Készségfejlesztő és vezetői tréningmegoldásainkban is hasznosnak tartjuk a coachingszemlélet megjelenését az új készségek beépülése érdekében: a változás melletti elköteleződést, a saját erőforrások mozgósítását és a cselekvési terv kidolgozását, vezetők esetében a vezetői önismeret és képességek hatékony sajátélményű transzformációját. Tréningjeink gyakorlatorientáltak, a résztvevők egyéni tudásának összegzésével érjük el az új megoldások kialakítását.


Tréningek a Coachingcentrumban

ASSZERTÍV ÉS EGYÜTTMŰKÖDŐ KOMMUNIKÁCIÓ TRÉNING | Coachingcentrum

ASSZERTÍV ÉS EGYÜTTMŰKÖDŐ KOMMUNIKÁCIÓ TRÉNING

Emberi kapcsolataink minőségének javítására asszertív és együttműködő kommunikációs módszereket próbálunk ki, már a kommunikációs stílusok beazonosítása és tudatosítása is sokat segít, hogy megelőzzük a félreértéseket, lebontsuk a sérelmeket.

Tovább
Derrick és Harry Projektmenedzsment Tréning | Coachingcentrum

Derrick és Harry Projektmenedzsment Tréning

Játékosított gyakorlatorientált, projektmenedzsment alapelvekre épülő, „élesben” kipróbálható feladatsorokkal gazdagítja a tanulást (egy gyilkosság kinyomozása) a csoporttagok intenzív bevonására építve a social gaming jegyében.

Tovább
Dinamikus Projektmenedzsment Tréning | Coachingcentrum

Dinamikus Projektmenedzsment Tréning

Dinamikus projektmenedzsment szemlélet és módszertanok elsajátítására tartunk műhelymunkát egynapos nyílt workshopok formájában.

Tovább
IDŐGAZDÁLKODÁS TRÉNING | Coachingcentrum

IDŐGAZDÁLKODÁS TRÉNING

A legdrágább kincsünk az idő. Életminőségünket meghatározza, hogy mire mennyi időt fordítunk, milyen ritmusban élünk. A rossz időkezelési rutinoknak nem csak timemanagement ismerethiány áll a hátterében, hanem pszichológiai berögződések, játszmák. A tréning során mélyre ásunk a saját időnkhöz való viszonyban.

Tovább
TÁRSAS KOMPETENCIÁK FEJLESZTÉSE tréning E-001620/2017/D002 | Coachingcentrum

TÁRSAS KOMPETENCIÁK FEJLESZTÉSE tréning E-001620/2017/D002

Akkreditált képzésünkben fejlesztjük a társas tudatosságot, a kooperációs készséget, a csoportérzékelést, a sokszínűség értékelésének képességét és konfliktuskezelési módszertanokat tanulunk.

Tovább
VEZETŐI KOMPETENCIÁK FEJLESZTÉSE E-001620/2017/D001 | Coachingcentrum

VEZETŐI KOMPETENCIÁK FEJLESZTÉSE E-001620/2017/D001

Akkreditált vezetőképző programunkban a kompetenciafejlesztést a megbízói igényekhez igazítjuk. A leggyakoribb témák a vezetőfejlesztésben: befolyásolás és motiváció szintjei, döntéshozatal, teljesítménycoaching, delegálás, munka és magánélet szerepkonfliktusai, kapcsolódás a generációk között.

Tovább
ÖNISMERET ÉS KOMMUNIKÁCIÓ tréning E-001620/2017/D003 | Coachingcentrum

ÖNISMERET ÉS KOMMUNIKÁCIÓ tréning E-001620/2017/D003

Az önismeret hiánya kiégéshez vezet. Akkreditált tréningünkön zárt csoportban az önreflexióra, az érzelmi intelligenciára és az önismeret fejlesztésére fókuszálunk.

Tovább